Charleston-90

Zehnder Charleston ir oriģināls tērauda cauruļveida radiators. Šis dizaina radiators tika izveidots 1930. gadā un ir pirmais šada tipa radiators Eiropā. Gadu gaitā tas ir nepārtraukti uzlabots, izmantojot jaunākās tehnoloģijas. Šobrīd ražošanā tiek izmantotas modernākās auto industrijas robotu lāzera metināšanas tehnoloģijas, nodrošinot augstāko precizitāti katrai radiatora sekcijai. Radiatori ražošanas procesā tiek pārbaudīti ar spiedienu pēc katra būtiskā posma, kopā 3 reizes, kas ir daudz vairāk kā industrijas standarti pieprasa un citi dara, garantējot, ka ražošanas brāķi tiek izķerti rūpnīcā un objektā nav jāsastopas ar nepatīkamiem pārsteigumiem. Ērtais iepakojums un stiprinājumu dizains ļauj uzstādītājam radiatora montāžu paveikt ātri un ērti, taupot savu laiku un pasūtītāja naudu.

Atbrīvojiet savu dizaina brīvību ar plašu krāsu gammu, neskaitāmām formām un ideālām uzstādīšanas iespējām.

Šis brīdis ir klāt – jubilārs dodas apceļot Latviju ar pieturām lielākajās pilsētās. Charleston-90 tūre vairāk kā pusgada garumā būs svinības

  • tirdzniecības centros Komforts,
  • interjera un delikatešu centrā MC 2,
  • Reaton veikalā
  • Sonel Santehnikas salonā,

katru mēnesi mainot svinību vietu. Svinību vietu var uzzināt, sekojot mūsu Facebook kontam.

 

 

 

 

Ceļojumā dosies īpašais Jubilejas Charleston radiators, kurš jau ir izpelnījies ievērību izstādēs un izsaucis cilvēku sajūsmu dažādos pasākumos, un Zenia – jaunākais risinājums, kas apvieno radiatora un dvieļu žāvētāja funkcijas un neatstāj vienaldzīgu nevienu.

Zehnder 125 gadu jubilejai veltītā -25% atlaide būs pieejama visiem radiatoriem, kas iegādāti konkrētā veikalā, kamēr tajā atrodas Jubilejas radiators.

Sekojiet līdzi @Charleston90Tour ceļojumam Facebook un tiekamies svinību vietnēs!

 

Mēs esam šeit, lai palīdzētu!

Ja Jums ir jebkādi jautājumi par mūsu produktiem un risinājumiem, ierakstiet tos šeit un mēs sazināsimies ar Jums.